Nieuws reünie mei

Deze week hebben we de eerste mijlpaal van 500 aangemelde reünisten bereikt! De namen van degenen die toestemming hebben gegeven voor publicatie vind je op de website.

De voorbereidingen vorderen; de samenwerking met Judith en Anton Tielen van café ’t Hemeltje verloopt weer prima. De drankvoorziening is dus in goede handen, voor een hapje eten kun je straks in de Mendeltuin terecht bij een aantal foodtrucks. Met een feestelijk terrasje op het “foodplein”!

In het programma is er natuurlijk veel gelegenheid voor ontmoetingen en foto’s. De bij de aanmelding genoemde opmerkingen over bijzondere herinneringen aan je Mendeltijd voegen we samen tot een uniek en leuk reünieboekje! De vaker genoemde docenten gaan we benaderen voor een lesje, we hopen een mooie reeks lessen te kunnen aanbieden!

Voor sportontmoetingen kun je contact opnemen met LO-docent Rens Hoogewerf. Zijn mailadres is: lwhoogewerf@mendelcollege.nl. Wij rekenen minimaal op basketbal-, volleybal- en voetbalwedstrijden van oud-Mendeliers en medewerkers!

Het daverende feest in de aula staat inmiddels meer dan in de steigers: de avond is gevuld met diverse bands, zangers en zangeressen. Er wordt op veel plekken gerepeteerd om er een knallende avond van te maken!

Een nieuw onderdeel zal in ieder geval zijn dat we onze nieuwe Muziekkelder gaan inzetten. In deze Muziekkelder zal een jamsessie georganiseerd worden door muziekdocent Tim Kors. Neem dus je gitaar, trompet, contrabas, blokfluit, etc. mee! Lekker jammen! Voor informatie en ideeën: tskors@mendelcollege.nl

Hoort zegt ’t voort! Zorg dat je erbij bent! (En denk nog even aan de betaling van de reüniekosten :))

Binnenkort zullen we ook in de stad, met name in diverse cafés en restaurants, onze affiches gaan ophangen.

Hoort, zegt ’t voort!

Ontdek je talenten