Huiswerkbegeleiding

foto boven huiswerkbegeleiding
Samenwerking Mendelcollege en Lyceo

Even voorstellen...
Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Ik ben Milou Timmerman en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Mendelcollege. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken via milou.timmerman@lyceo.nl.

Effectiever huiswerk maken
De begeleiding is bedoeld voor alle leerlingen van school van klas 1 tot en met klas 6 en van mavo tot en met vwo. Het doel van deze begeleiding is het zelfstandig leren werken, met meer motivatie naar school gaan en het verbeteren van de resultaten.
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Lyceo biedt vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 15.00 tot 17.30 uur in de studieruimte op het Mendelcollege.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt hij achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

Examentrainingen
Lyceo organiseert in samenwerking met het Mendelcollege examentrainingen. Hier vindt u meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.

Begeleiding van Lyceo in het kort
Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wij besteden hierbij aandacht aan het plannen, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Daarnaast werken wij met een online volgsysteem waarbij het huiswerk en de cijfers van de leerlingen wordt bijgehouden. Op deze manier houden wij zicht op de voortgang van de leerling en bespreken deze vervolgens met u.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht of kijk op onze website. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-13057520 en per mail via milou.timmerman@lyceo.nl.

Examentrainingen

Om examenkandidaten goed voor te bereiden op de school- en eindexamen(s) organiseert Lyceo, in samenwerking met het Mendelcollege, examentrainingen. Dankzij deze samenwerking kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden.

Over Lyceo
Lyceo is de meest gevraagde examentrainer van Nederland en samen met haar kennispartners tevens de grootste aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles. Lyceo helpt jaarlijks duizenden scholieren bij de voorbereiding op hun examens. Lyceo is groot in persoonlijke aandacht. Wil jij ook hoger scoren op je eindexamen? Of met meer zelfvertrouwen je examens in? Lees dan snel verder!

Inschrijven
De trainingen op het Mendelcollege vinden plaats in april/mei. Je kunt je inschrijven via de website van Lyceo. Lees hier meer.
Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat er onvoldoende aanmeldingen zijn voor het door jou gekozen vak. In dat geval neemt Lyceo contact met je op om deze training, tegen hetzelfde kortingstarief, op een locatie van Lyceo in te plannen (binnen een reisafstand van ten hoogste een uur met het Openbaar Vervoer).

Extra korting voor jou!
Bovendien krijg jij 10% korting op extra examentrainingen die je volgt op één van de vele locaties. Hier kun je het hele jaar door terecht voor trainingen in alle vakken op alle niveaus: in de weekenden én tijdens alle vakanties. De kortingscode vind je terug in de bevestigingsmail van jouw betaling. Meld je aan voor een weekend, kerst- of voorjaarstraining en profiteer van deze extra korting! De kortingscode gebruik je tijdens de betaling van je inschrijving.

Tot slot
Heb je vragen over de examentrainingen bij jou op school? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Lyceo op telefoonnummer: 071-7900040, of via inschool@lyceo.nl.

 

Ontdek je talenten